❄️Vecka 49 💎

Då Region Uppsala beslutat att inte förlänga rekommendationen att hålla öppna förskolorna stängda för fysiska träffar efter 3/12, då RS-virusepidemin är något mindre skenande, ÖPPNAR vi nu upp för träffar UTOMHUR och INOMHUS igen!  

 För att VÄRNA de ALLRA YNGSTA sker sångstunderna för 0-6 månader denna vecka fortsatt digitalt via Teams. Se längre ner för mer info om att delta via Teams. 

Vill du med äldre barn också delta på digitala sångstunder, finns möjlighet för alla åldrar via Teams på tisdag kl 14:00 och torsdag kl 10:30.

——————

Vid alla våra fysiska träffar gäller följande:

✅ Vi deltar bara om vi känner oss helt friska och vi stannar hemma vid minsta symtom samt följer FHM:s rekommendationer. 🤧 Vi fortsätter hålla ett omtänksamt avstånd till andra såväl inomhus som utomhus.

➡️ FHM:s allmänna råd innebär att vuxna som inte är fullvaccinerade alltid bör hålla avstånd till andra. 

——————

I nuläget görs schema för en vecka i taget, och vi justerar det från vecka till vecka beroende på pandemi- och RS-virusläge samt utvärderingar av verksamheten. 🤓

🧩 Det är ett begränsat antal familjer som kan besöka oss vid varje tillfälle inomhus. 

Alla tillfällen är bokningsbara med drop-in i mån av plats. Detta innebär att du även kan ringa/skriva till oss så sent som när du är på väg hit och be oss lägga undan en klädnypa till dig.

Du kommer och går som du vill under öppettiderna.

BOKNING: Du anmäler genom att sms:a namn och önskat tillfälle till 070-020 95 21. Vänligen sms:a oss om du inte kan komma på bokad tid. 

DROP-IN: Utanför entrén hänger det klädnypor på ett snöre om det finns platser kvar inne. Om det inte finns några klädnypor ute är det fullt just då. När du går in tar du med dig en klädnypa och sätter på snöret inne i hallen.

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen hos oss. Det finns babyvakt du kan låna om ditt barn sover ute. 

☕️ I vårt självbetjäningscafé kan du köpa kaffe, te, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. 🍪 

========

DIGITAL SÅNGSTUND VIA TEAMS:

Du ANMÄLER dig genom att skicka ett sms till 070-020 95 21. Då får du en teamslänk skickad till dig. 

För att delta via TEAMS behöver du en dator, surfplatta eller smarttelefon, en ok internetuppkoppling samt tillgång till videofunktion. Om du deltar via mobil eller surfplatta behöver du ladda ner Teams-appen men om du använder dator kan du delta via nätet (obs: webbläsare Microsoft Edge eller Google Chrome är att föredra). För att kunna se alla deltagare när du deltar via dator, behöver du ladda ner Teams, det blir du hänvisad till när du klickar på länken. Om du använder mobiltelefon behöver du bläddra för att se alla.

^^^^^^^^^^^^^

❄️ Vi har sångstund UTOMHUS 3 gånger denna vecka. Vi har med våra sångringsmattor, men ta gärna med något att lägga ovanpå mattorna då de inte står emot kyla/väta så bra. Vi anpassar tid sittande respektive rörlig tid under sångstunden utifrån väderläge, och du anpassar såklart alltid efter din familjs behov. 

🐿 I samarbete med Forumtorget har vi sångstund mitt i city. Vi håller till nära ”pucken” på Forumtorget. Spännande att vi har blivit inbjudna att testa sångstund i centrum! 🛒

🌬 Om extrema väderförhållanden är på ingång kan det vara bra att hålla lite koll på eventuella sena ändringar i schemat. 🌨

^^^^^^^^^^^^^^

Vi vill ta del av hur våra besökare upplever verksamheten, så tveka inte att berätta för oss i skrift eller när vi ses! 🙏

Varmt välkomna 💙 Lena & Karin