🌿 TERMINENS SISTA VECKA – VECKA 25 🎶

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! 🔆

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångstund inomhus.

ℹ️ Generellt är sångstunderna kl 10:30 & 14:00, och vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med vuxet sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. Ni kommer och går som det passar under öppettiden. 

〰️〰️〰️〰️〰️

🌳 Denna sista vecka är vi utomhus i ENGELSKA PARKEN vid 3 tillfällen, måndag förmiddag, tisdag eftermiddag samt onsdag förmiddag.  Vi har med våra mattor och lite uteleksaker. Sångstund som vanligt enligt schema. Du kom mer och går som det passar din familj. Om du är osäker på hur du ska hitta oss kan du utgå från Pelle Svanslös lekpark och leta därifrån.

👶🏼 SPÄDBARNSTRÄFFEN på TORSDAG EFTERMIDDAG hålls i BOTANISKA TRÄDGÅRDEN kl 13-15, med sångstund kl 14. Vi har med våra stora plastmattor, men ta gärna med en filt att lägga ovanpå. Se plats för bebishäng i kartbilden nedan. 

🌧 Om väldigt utmanade väder är på ingång kan det vara bra att hålla lite koll på eventuella sena ändringar i schemat. 🥵

〰️〰️〰️〰️〰️

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen. Det finns babyvakt att låna om ditt barn sover ute. 😴 

🍲 I köket kan du värma mat och här finns tallrikar, bestick, haklappar, barnmuggari osv. I självbetjäningscaféet kan du köpa kaffe, te, smoothie, festis och men r eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. ☕️ 

——————

Vi öppnar igen under andra veckan i augusti, mer information kommer under första veckan i augusti. ☝🏽

Varmt välkomna 😊 Karin, Lena & Tessa