Barnteater 22/4

Fredagen den 22 april klockan 14.00 har ni chansen att komma till oss och se teaterföreställningen Charlie  och Rymdäventyret  som rekommenderas från 3 år.

När föräldrarna bara bråkar så finns det ingen som har tid för Charlie. Charlie har i hemlighet byggt en rymdraket och tillsammans med sin nallebjörn Bobby ger dem sig ut på ett spännande rymdäventyr. Men allt går inte som planerat, motorn går sönder! Lyckan byts till skräck när en rymdvarelse och en satellit knackar på dörren till raketen. En ny vänskap byggs upp och olikheterna blir till likheter. De kanske har olika sätt att se på saker men målet är samma. Tillsammans bygger de upp en vänskap och Charlie och Bobby får lära sig mer om rymden och om allas lika värde. Men ett problem återstår, hur ska Charlie kunna berätta om allt hon lärt sig? Raketen har ju en trasig motor! Okej, vi kan väl säga så mycket att motorn inte blir lagad men tillbaka kommer Charlie med nya erfarenheter!

En fartfylld och spännande föreställning med mycket sång och musik om vänskap och människors lika värde. En föreställning om likabehandling och varför det ibland kan kännas som man inte syns.

Kostnad : 100 kr/barn och graits för vuxna – biljetter bokas via svanslos@cforetaget.se eller köps på plats hos oss.

charlie och rymdäventyret