FOTOGRAFERINGEN NÄRMAR SIG!

Det finns tider mellan kl 9-16.

Här nedan finns ett infobrev från fotografen Ewa Ahlin, som vi haft glädjen att samarbeta med i flera år. Vänligen läs det innan du bokar.

Denna gång testar vi något nytt – bokning via Doodle!

Du ska inte behöva ha ett konto för att boka en tid via Doodle. Om du inte kommer fram till en möjlighet att boka direkt när du klickar på länken, prova att klicka igen och igen tills det fungerar – just detta har av oförklarlig anledning krånglat för oss några gånger när vi testkört bokningen.

Du bokar ett pass per familj och varje pass är 10 minuter.

Vänligen ange din mejladress så att fotografen kan kontakta dig innan fotograferingen med mer information. Vi behöver även ett telefonnummer så att vi kan nå dig med kort varsel om det skulle behövas, t.ex. om fotograferingen skulle behöva flyttas p.g.a. vädret.

Tänk gärna på att inte ta en senare tid på eftermiddagen om du kan tidigare på dagen, så att de som bara kan under fotograferingens senare del har möjlighet att boka dessa tider.

LÄNK TILL BOKNINGEN: https://doodle.com/bp/karinblanck/fotografering-kung-bjorns-hog

För att avboka eller omboka din tid behöver du ha länkat bokningen till en egen digital kalender, och du hanterar sedan din bokning via kalendern. Du kan även mejla oss på svanslos@cforetaget.se för att avboka eller omboka.

Vänligen avboka din tid vid ev. förhinder så att andra familjer kan få en chans att boka.

Om vädret blir för utmanande för fotografering, finns reservdag inbokad torsdag 15/9.