Schema & info vecka 4

Med anledning av de rådande skärpta nationella föreskrifterna och allmänna råden för att minska spridningen av covid-19, bedrivs verksamheten på Pelle Svanslös öppna förskola helt digitalt fram till och med 7 februari 2021.

Nytt för denna vecka är att våra digitala träffar sker via TEAMS.

Du behöver en dator, surfplatta eller smarttelefon, en ok internetuppkoppling samt tillgång till videofunktion. Om du deltar via mobil eller surfplatta behöver du ladda ner appen men om du använder dator kan du delta via nätet (obs: webbläsare Microsoft Edge eller Google Chrome). Om du kopplar upp dig via dator kommer du att se alla deltagare samtidigt på skärmen, men om du använder dig av mobiltelefon kan du behöva bläddra för att se alla. Hör gärna av dig om du har problem med att komma igång med TEAMS.

För att delta via TEAMS, skicka ett sms till 070-0209521. Kom ihåg att ange vilken aktivitet, dag och tid du anmäler dig till.

Ha gärna maraccas eller liknande till hands till alla-åldrar-SÅNGSTUNDEN och något slags tyg, till exempel en tunnare sjal eller filt, till sångstunden för de yngsta.

Under BOKSTUNDEN läser vi en barnbok tillsammans och umgås förutsättningslöst eller pratar utifrån bokens tema.

”FIKA PÅ LÄNK” ger möjlighet till digitalt häng när utrymme för fysiska möten med andra vuxna kanske är begränsat. Du deltar med ditt/dina barn i knät/famnen, röjandes runt i samma rum eller djupt sovandes – allt funkar!