Välkommen på Bokprat på Teams 24/3 kl.12:45

Bibliotekspedagogen Filippa är med och tipsar om småbarnsböcker där vardagen skildras på ett helt naturligt sätt. I böckerna får vuxna vara med och ta plats. Det är inte bara barn som kan vara trötta, arga och hungriga. Ni kommer att få ta del av boktips med en hel del igenkänning från föräldralivet med glimten i ögat. Filippa kommer även att berätta lite om vad som är aktuellt på biblioteket just nu.

”FIKA PÅ LÄNK” ger möjlighet till digitalt häng när utrymme för fysiska möten med andra vuxna kanske är begränsat. Du deltar med ditt/dina barn i knät/famnen, röjandes runt i samma rum eller djupt sovandes – allt funkar!

Du ANMÄLER dig genom att skicka ett sms till 070-020 95 21, och då svarar vi med TEAMS-länken. Kom ihåg att ange vilken aktivitet, dag och tid du anmäler dig till.

För att delta via TEAMS behöver du en dator, surfplatta eller smarttelefon, en ok internetuppkoppling samt tillgång till videofunktion. Om du deltar via mobil eller surfplatta behöver du ladda ner Teams-appen men om du använder dator kan du delta via nätet (obs: webbläsare Microsoft Edge eller Google Chrome). För att kunna se alla deltagare när du deltar via datorn, behöver du ladda ner Teams, det blir du hänvisad till när du klickar på länken. Om du använder mobiltelefon behöver du bläddra för att se alla deltagare.