VECKA 16

Varmt välkomna för samvaro, lek och sång inomhus – och utomhus på fredag! 🦦

👆🏻Vid alla tillfällen inomhus gäller DROP-IN, INGA BOKNINGAR! Vi fortsätter med klädnypssystemet. 

Max 2 inomhusbesök per familj och vecka! 🐾

🧩 DROP-IN: Till höger precis utanför entrédörren hänger det KLÄDNYPOR på ett snöre OM DET FINNS PLATSER kvar inne. Om det inte finns några klädnypor ute på snöret är det fullt just då. NÄR NI GÅR IN tar du med en klädnypa och sätter på snöret inne i hallen.

📌 Ni kommer och går som ni vill under respektive öppettid. NÄR NI GÅR tar du med en klädnypa ut och hänger tillbaka på snöret ute. 

🌲 På fredag är det äntligen dags igen för en dag i STADSSKOGEN med sång, samvaro, grillning och lite pyssel! Vi är där 10-14:30, sångstunderna är som vanligt 10:30 & 14:00. Ni kommer och går som det passar er. Elden är grillredo kl 11-14, ta gärna med lunchen ut i skogen ! 🔥 Se separat info som kommer i början av veckan. 

——————

✅ Vi deltar bara om vi känner oss helt friska och vi stannar ni hemma vid minsta symtom samt följer FHM:s rekommendationer. 🤧 

➡️ FHM:s allmänna råd innebär att vuxna som inte är fullvaccinerade alltid bör hålla avstånd till andra. 

——————

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen hos oss. Det finns babyvakt du kan låna om ditt barn sover ute. 

☕️ I vårt självbetjäningscafé kan du köpa kaffe, te, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. 🍪 

Varmt välkomna! 💙💛 Karin & Helena