VECKA 25

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! 🎨

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångstund inomhus.

ℹ️ Generellt är sångstunderna kl 10:30 & 14:00, och vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med vuxet sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. Ni kommer och går som det passar under öppettiden. 

〰️〰️〰️〰️〰️

🐓 På ONSDAG gör vi en utflykt till friluftsmuseet DISAGÅRDEN i Gamla Uppsala. Vi är där kl 9:30-14:30, du kommer och går som det passar dig. VISNING av Disagården kl 10, sångstund därefter (kan alltså bli senare än vanligt) samt kl 14 som vanligt. Ta gärna med lunchen ut – och ta med eget att sitta på! Mer info finns i separat inlägg som kommer i dagarna. 

🌳 På TORSDAG FÖRMIDDAG är vi i ENGELSKA PARKEN kl 9-11:30. Vi får besök av BIBBI – ”biblioteket på hjul” (exakta tider meddelas i början av veckan) och vi har med våra uteleksaker. Sångstund som vanligt kl 10:30. Du kommer och går som det passar din familj. Om du är osäker på hur du ska hitta oss kan du utgå från Pelle Svanslös lekpark och leta därifrån.

🍀 SPÄDBARNSTRÄFFEN på TORSDAG EFTERMIDDAG hålls i  BOTANISKA TRÄDGÅRDEN kl 13-15, med sångstund kl 14. Vi har med våra stora plastmattor, men ta gärna med en filt att lägga ovanpå. Se plats för bebishäng i kartbilden här nedan. 

🌧 Om väldigt utmanade väder är på ingång kan det vara bra att hålla lite koll på eventuella sena ändringar i schemat. 🥵

〰️〰️〰️〰️〰️

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen. Det finns babyvakt att låna om ditt barn sover ute. 😴 

🍲 I köket kan du värma mat och här finns tallrikar, bestick, haklappar, barnmuggar osv. I självbetjäningscaféet kan du köpa kaffe, te, smoothie, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. ☕️ 

——————

Varmt välkomna 👋🏽 Karin  & Lena