VECKA 35

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! 🎨 

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångsamling inne och ute.

👆🏼Generellt gäller att sångstunderna är kl 10:30 & 14:00, och att vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. 

💪🏽 På tisdag eftermiddag kl 13 kan du testa Träna med barnvagn med Sofia från Uppsala Träningsstudio. Samlingsplats i Tornerparken, mitt emot öppna förskolan. Mer info finns i ett separat inlägg. 

För er som inte vill delta i träningen, öppnar vi inne på Svanslös kl 13:30 och sångstunden är som vanligt kl 14. 🧸 

>>>> OBS INSTÄLLT (info kommer om ev flytt till annat datum)!!!
🗿 På onsdagseftermiddagen upptäcker och upplever vi några skulpturer i skulpturutställningen Resonating Bodies, och avslutar med en sångstund utomhus vid sista skulpturen. Vi samlas på slottsgården kl 13. Se separat inlägg för mer info.

🖍 Veckans pyssel inspireras av Barnens Klimatmarsch på lördag 3/9, och som Svanslös inte är arrangör men påhejare av! Kom och gör ditt egna plakat i ateljén under veckan. Maria, en av arrangörerna, kommer också vara på plats på Pelle Svanslös öppna förskolan nästa vecka. För den som vill veta mer om Barnens klimatmarsch: https://facebook.com/events/s/barnens-klimatmarsch/424784592425561/.

🌧 Om stora regnmängder är på ingång kan det vara bra att hålla lite koll på eventuella sena ändringar i schemat.

——————

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen. Det finns babyvakt att låna om ditt barn sover ute. 😴 

☕️ I vårt självbetjäningscafé kan du köpa kaffe, te, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. 🍪 

——————

✅ Vi deltar bara om vi känner oss helt friska och vi stannar ni hemma vid minsta symtom samt följer FHM:s rekommendationer. 🤧 

——————

Varmt välkomna! 🌻 Karin & Amelie