VECKA 35

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! 🧢

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångstund inomhus.

ℹ️ Generellt är sångstunderna kl 10:30 & 14:00, och vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med vuxet sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. Ni kommer och går som det passar under öppettiden. 

⛅️ Denna vecka är planen flera UTEAKTIVITETER men även några innepass. Om vädret är alltför busigt kan vi behöva ställa om, och ibland kan ÄNDRINGAR ske med kort varsel – så titta alltid på hemsidan eller Facebook innan ni ger er av hemifrån. Vad gäller just spädbarnsträffen har vi lite lägre tröskel för vad som känns som rimligt parkhängsväder. 🌧 

🤔 Vegetationen och markens beskaffenhet avgör VAR I PARKERNA vi håller till. Om du är osäker på hur du ska hitta oss kan du utgå från varje parks lekpark och leta därifrån. Vi har allra oftast med oss skrindor och stora mattor vi lägger ut på marken som gör att vi syns ganska bra. Till våra utehäng har vi med oss våra uteleksaker, böcker och lite pyssel. 

🍀 SPÄDBARNSTRÄFFEN på TORSDAG eftermiddag hålls – om vädret tillåter – i BOTANISKA TRÄDGÅRDEN kl 13-15, med sångstund kl 14. Vi har med våra stora plastmattor, men ta gärna med en filt att lägga ovanpå. Se plats för bebishäng på kartbilden nedan. 

🚾 Det finns toaletter nära lekparken i Stadsparken och nära orangeriet i Botaniska trädgården, dock ingen offentlig toalett vid Carlshage i Rosendal, däremot buskage samt caféer etc. som kan föräras med ett besök vid behov. 

〰️〰️〰️〰️〰️

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen.

🍲 I köket kan du värma mat och här finns tallrikar, bestick, haklappar, barnmuggar osv. I självbetjäningscaféet kan du köpa kaffe, te, smoothie, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. 🧃 

☎️ Vid frågor, ring eller sms:a 070-020 95 21 eller skriv på Messenger. 

——————

Varmt välkomna 👋🏽 Karin & Tessa