VECKA 43

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! 🎈 

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångstund inomhus.

ℹ️ Generellt är sångstunderna kl 10:30 & 14:00, och vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med vuxet sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. Ni kommer och går som det passar under öppettiden. 

☯️ Vädret, men även andra variabler såsom sjukdom, kan tvinga fram avsteg från schemat. Ibland kan ÄNDRINGAR ske med kort varsel, så titta alltid på hemsidan eller Facebook innan ni ger er av hemifrån.  🌧 

〰️〰️〰️〰️〰️

❗️OBS TEMAT INSTÄLLT, ÖPPET SOM VANLIGT TILL 15:45❗️

💡På TEMAT på ONSDAGseftermiddagen kommer Elin från Barn- och Babylab vid institutionen för psykologi kl 15-15:45, och lär oss mer om barns spatiala förmågor.  Det är gratis och ingen föranmälan, du kommer med eller utan barn. Vi håller till på röda mattan och vi tar fram leksaker för medföljande barn. Observera att Svanslös bara är öppet för de familjer som vill vara med på temat. 

〰️〰️〰️〰️〰️

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen.

🍲 I köket kan du värma mat och här finns tallrikar, bestick, haklappar, barnmuggar osv. I självbetjäningscaféet kan du köpa kaffe, te, smoothie, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. ☕️

☎️ Vid frågor, ring eller sms:a 070-020 95 21 eller skriv på Messenger. 

——————

Varmt välkomna 🧡 Karin, Tessa &

Lena