VECKA 6

Vi fortsätter att träffas digitalt och utomhus även denna vecka. Från och med nästa vecka – måndag 14/2 – börjar vi träffas även inomhus! 🙌🏽

✅ Vi deltar bara om vi känner oss helt friska och vi stannar hemma vid minsta symtom samt följer FHM:s rekommendationer. 🤧 Vi fortsätter hålla ett omtänksamt avstånd till andra.

💛 Avstånd = Omtanke 💛

➡️ FHM:s allmänna råd innebär att vuxna som inte är fullvaccinerade alltid bör hålla avstånd till andra. 

——————

👩🏼‍💻 Våra DIGITALA träffar sker via TEAMS:

Du ANMÄLER dig genom att skicka ett sms till 070-020 95 21. Kom ihåg att ange vilken aktivitet, dag och tid du anmäler dig till. 

🎶 Ha gärna maraccas eller liknande till hands till alla-åldrar-SÅNGSTUNDEN (används ibland) samt något slags tyg – till exempel en tunnare sjal eller filt – till sångstunden för de yngsta (används varje gång).

📕 Under BOKSTUNDEN läser vi en barnbok och ramsar tillsammans, och umgås sedan förutsättningslöst eller pratar utifrån bokens tema.

☕️ ”FIKA PÅ LÄNK” ger möjlighet till digitalt häng när utrymme för fysiska möten med andra vuxna kanske är begränsat. Du deltar med ditt/dina barn i knät/famnen, röjandes runt i samma rum eller djupt sovandes – allt funkar! 

🐾 I blickfånget denna vecka är SMÅBARNSFAMILJEN I DEN UPPLÄNDSKA NATUREN! 🌲 Vi är väldigt glada att meddela att Åsa från UPPLANDSSTIFTELSEN besöker oss och tipsar om friluftsliv med fokus på barn samt familjevänliga platser och aktiviteter. 🦔 

__________

För att delta via TEAMS behöver du en dator, surfplatta eller smarttelefon, en ok internetuppkoppling samt tillgång till videofunktion. Om du deltar via mobil eller surfplatta behöver du ladda ner Teams-appen men om du använder dator kan du delta via nätet (obs: webbläsare Microsoft Edge eller Google Chrome är att föredra). För att kunna se alla deltagare när du deltar via dator, behöver du ladda ner Teams, det blir du hänvisad till när du klickar på länken. Om du använder mobiltelefon behöver du bläddra för att se alla.

__________

🌲 Vi har med mattor till sångstunderna UTOMHUS, men ta gärna med något att lägga ovanpå mattorna då de inte står emot kyla/väta så bra. Vi anpassar tid sittande respektive rörlig tid under sångstunden utifrån väderläge, och du anpassar såklart alltid efter din familjs behov.

I samarbete med FORUMTORGET har vi sångstund mitt i city. Vi håller till nära ”pucken” på Forumtorget. Kom och sjung med oss på denna spännande plats! 🛒

🌬 Om extrema väderförhållanden är på ingång kan det vara bra att hålla lite koll på eventuella sena ändringar i schemat. 🌨

Varmt välkomna ⛄️ Lena & Karin