VECKA 34: 21-25/8

Välkomna till Pelle Svanslös öppna förskola! ⚽️

🧩 Ni kommer och går som det passar er under respektive öppettid. Om inget annat anges på schemat är barn 0-6 år och deras viktiga vuxna välkomna för lek, umgänge och sångstund.

ℹ️ Generellt är sångstunderna kl 10:30 & 14:00, och vi har öppet för spädbarn (0-6 månader) med vuxet sällskap på tisdagsförmiddagar och torsdagseftermiddagar, men avvikelser såsom utflykter och liknande kan förekomma. Ni kommer och går som det passar under öppettiden. 

⛅️ Denna vecka är planen flera UTEAKTIVITETER men även några innepass. Om vädret är alltför busigt kan vi behöva ställa om, och ibland kan ÄNDRINGAR ske med kort varsel – så titta alltid på hemsidan eller Facebook innan ni ger er av hemifrån. Vad gäller just spädbarnsträffen har vi lite lägre tröskel för vad som känns som rimligt parkhängsväder. 🌧 

🤔 Vegetationen och markens beskaffenhet avgör var i parkerna vi håller till. Om du är osäker på hur du ska hitta oss kan du utgå från varje parks lekpark och leta därifrån. Vi har allra oftast med oss skrindor och stora mattor vi lägger ut på marken som gör att vi syns ganska bra. Till våra utehäng har vi med oss våra uteleksaker, böcker och enkelt pyssel. 

〰️〰️〰️〰️〰️

💪🏽 Hela MÅNDAGEN spenderar vi utomhus i norra delen av centrala Uppsala, nära UTEBOXEN vid FYROSHOVS CAMPING & STUGBY. Vi är på plats kl 9-14:30, du kommer och går som det passar. Kl 9:15 och 10:15 ger ”Anna och Chris” (https://annaochchris.se/) prova-på-TRÄNINGSPASS av lite olika slag, och kl 11 (OBS TIDEN) och 14 har vi SÅNGSTUND. Kl 10-13 erbjuder FOODTRUCKEN UTEFIKAT https://www.utefikat.se/  smarrigheter för dig att laga själv över elden! 😋

Vi har med lite leksaker, men ta med EGET ATT SITTA PÅ! 

❓Se mer info i separat inlägg.❗️

🍀 SPÄDBARNSTRÄFFEN på TORSDAG eftermiddag hålls i BOTANISKA TRÄDGÅRDEN kl 13-15, med sångstund kl 14. Vi har med våra stora plastmattor, men ta gärna med en filt att lägga ovanpå. Se plats för bebishäng på kartbilden nedan. 

🚾 Det finns toaletter nära lekparkerna i Stadsparken och Engelska parken samt nära orangeriet i Botaniska trädgården, och även vid Uteboxen. 

〰️〰️〰️〰️〰️

🏠 Vårt vita stenhus ligger på Dag Hammarskjölds väg 9. Barnvagnar ställs utomhus under vistelsen.

🍲 I köket kan du värma mat och här finns tallrikar, bestick, haklappar, barnmuggar osv. I självbetjäningscaféet kan du köpa kaffe, te, smoothie, festis och mer eller mindre sött tilltugg samt barnsnacks, barnmat och även ”vuxensnabbmat”.  Du betalar kontant eller med Swish. 🧃 

☎️ Vid frågor, ring eller sms:a 070-020 95 21 eller skriv på Messenger. 

——————

Varmt välkomna 👋🏽 Karin, Tessa & Lena